
Go´vänner! Helgen stundar och många går säkert i tankarna vad grytorna ska fyllas med.
Låt mig därför dela med mig av en av mina härliga fredagsmenyer.
Teaser:
Skinksnoppar med gräddstuvad kramdjursfyllning. Dryckestips: 4 öl.
Förrätt:
Kräm a´la forno med småsten från västkusten. Dryckestips: Champagne.
Huvudrätt:
Pudding fra jourden. Dryckestips: 3-4 liter valfritt rödtjut.
Efterrätt:
Moster Everts morots- och träbomb. (Serveras fesljummen med lika mängder vaniljvisp som keps.) Dryckestips: Äggtoddy.
Recept och instruktioner får ni lista ut själva. Jag tycker inte det passar med recept i en blogg som denna, där sanna matälskare samlas. Lite måste lämnas till våran enorma kunskap och kreativitet...
Låt det väl smakas!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar