22 september, 2006

Kvällens meny


Go´vänner! Helgen stundar och många går säkert i tankarna vad grytorna ska fyllas med.
Låt mig därför dela med mig av en av mina härliga fredagsmenyer.

Teaser:
Skinksnoppar med gräddstuvad kramdjursfyllning. Dryckestips: 4 öl.

Förrätt:
Kräm a´la forno med småsten från västkusten. Dryckestips: Champagne.

Huvudrätt:
Pudding fra jourden. Dryckestips: 3-4 liter valfritt rödtjut.

Efterrätt:
Moster Everts morots- och träbomb. (Serveras fesljummen med lika mängder vaniljvisp som keps.) Dryckestips: Äggtoddy.


Recept och instruktioner får ni lista ut själva. Jag tycker inte det passar med recept i en blogg som denna, där sanna matälskare samlas. Lite måste lämnas till våran enorma kunskap och kreativitet...

Låt det väl smakas!

Inga kommentarer: